Esküvői ruha varrás felsőfokon...

Esküvőm lesz! Milyen ruhát válasszak?

2018. március 30. - Esküvői Ruha Plaza

73c1914e-2a3f-47a9-9977-abf799e72947.jpeg

 

Sok lány már kiskorában tudja, mert számtalanszor elképzelte és még az álmaiban is megjelent, hogy milyen ruhája lesz, nekik van a legkönnyebb dolguk!

De sokan csak akkor szembesülnek ezzel a kérdéssel, amikor élesben elindul az esküvői készülődés. És hát mit is mondjak, nekünk nőknek ez az egyik legfontosabb dolog az esküvőn, A RUHA! És ez így van rendjén:)

Oké, kell egy ruha, de milyen?

Számtalanszor hangzik el ez a kérés/kérdés a nálunk  megforduló lányoktól: Segíts, milyen ruhát válasszak!?

Hosszú évek tapasztalatai alapján bátran mondhatom, hogy biztosan tudunk segíteni a legmegfelelőbb esküvői ruha elkészítésében, de természetesen ezt Veled, a menyasszonnyal egyeztetve, együtt megtervezve alakítjuk ki.

És akkor a kérdés még mindig az, hogy milyen legyen a menyasszonyi ruha?

Itt két kérdést kell valahogy összehozni;)

1. Mi az, ami tetszik?

2. Mi áll jól?

Az első kérdést boncolgatva azt javasoljuk, hogy kezdjetek el googlizgatni, nézzetek meg pár pint a Pinteresten. Ahogy nézegetitek a képeket, elkezd összeállni egy kép arról, hogy mi tetszene a legjobban. Ez már jó kiindulási alap lehet;) 

Ezekkel a “képes” elképzelésekkel már indulhat a nagy menyasszonyi ruha mustra;)

Mert az egy dolog, hogy mi tetszik a képen, próba alapján derül ki, hogy ami tetszik, az jól is áll és magadon is tetszik, vagy bebizonyosodik, higy totálisan valami más bizonyul a legszuperebbnek rajtad.

A Mi áll jól? kérdést egy következő cikkben fogom neltek boncolgatni!